Plattform för framtidssäkert ledarskap

13 dagar

En intention att växa för att utveckla högre kapacitet och nya mönster som ledare möjliggör för förändring. Med kontinuitet, djup och bredd kommer resultaten. Plattform för framtidssäkert ledarskap är vårt erbjudande för dig som tar ett helhetsperspektiv på din utveckling som ledare.

Att delta i Leader Evolves program har varit en utmanande och transformerande resa, en av de viktigaste jag gjort!

Sara Bergström, VD Frankenius Equity AB

Om programmet

Med platform för framtidssäkert ledarskap deltar du i samtliga av våra nog utvalda fördjupningsmoduler under totalt 13 dagar av inspirerande utveckling. Du följer en röd tråd där du börjar fokusera på dig själv och ditt självledarskap som är grunden för att kunna förstå och leda andra effektivt (modul 1 och 2). Därefter fördjupar du din förståelse och bygger på din verktygslåda med fokus på hur du leder andra och utvecklar din verksamhet i en snabbföränderlig värld (modul 3-6).

 

Programöversikt 

Search Inside Yourself – Två dagar
Ta ditt ledarskap till nästa nivå med hjälp av emotionell intelligens och mindfulness. Search Inside Yourself är ett inspirerande och effektivt tvådagarsprogram utvecklat av Google.
Läs mer om Search Inside Yourself

Self Managing Leadership – Tre dagar
Oxford Leaderships flaggskeppsprogram. Tre fördjupande dagar som utvecklar ditt autentiska ledarskap och din förmåga att leda i osäkerhet och förändring.
Läs mer om Self Managing Leadership

Affärsutveckling och försäljning – ett nytt paradigm – En dag
Lär dig det senaste om datadriven affärsutveckling och effektiv relationsbaserad försäljning med serieentreprenören Johan Sköld. En dag som både berör på djupet och ger praktiska verktyg.
Läs mer om Affärsutveckling och försäljning

Leading High Performing Teams – Tre dagar
Lyft din förmåga att forma och leda adaptiva team mot deras högsta potential i en värld av osäkerhet och ständig förändring.
Läs mer om Leading High Performing Teams

Medveten kommunikation – En dag
Kommunikation är grunden för ledarskap och förändring. Utveckla din förmåga att nå ut och beröra med dig själv som det viktigaste verktyget.
Läs mer om Medveten kommunikation

Leda förändring och transformation – Tre dagar
De flesta förändringar misslyckas. I detta program fördjupar du din förståelse av förändringsdynamik och bygger en verktygslåda för att leda framgångsrikt genom osäkerhet, förvirring och en värld av möjligheter.
Läs mer om Leda förändring och transformation

Mellan tillfällena får du tillgång till material och uppgifter som förstärker lärandet och förbereder dig för nästa tillfälle.

Då respektive modul också kan tas som fristående program kommer du få chansen att möta och utbyta erfarenheter med många olika ledare genom din utvecklingsresa.

Vem kommer du möta?

Leader Evolves deltagare är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv. Du får ett starkt och användbart nätverk efter programmet.

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

Vår 2021
3-5/2, 25-26/3, 29/4, 26-28/4, 6/5 och 24-26/5

Höst 2021
26-27/8, 8-10/9, 14/10, 24-26/11, 9/11, 10-12/11

 

Plats

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

Boende på Lindeborgs Eco Retreat i mån av plats, annars på närliggande hotell.

Investering

97 000 kr
  • 13 programdagar
  • Kursmaterial
Anmälan Jag vill gärna veta mer 97 000 kr vilket motsvarar ca 10% rabatt på modulpriserna. I priset ingår 13 programdagar samt kursmaterial. Moms samt kostnad för boende och mat tillkommer. Möjlighet att köpa till 1 to 1 mentoring sessioner mellan modulerna.

Anmälan till Plattform för framtidssäkert ledarskap

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Melker hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta honom här.

    Fakturauppgifter

    Övrigt


    Villkor & integritetspolicy

    Jag vill gärna veta mer