Lisa Nilsson Sandgren

Lisa driver SPI:K produktion och arbetar med att utveckla och inspirera människor till att se sig själv som det viktigaste verktyget när det kommer till att skapa trovärdiga och personliga presentationer.

Lisa är sedan 2011 kursansvarig för Art Director/Copywriter (kursen ”Pitch och presentation”) på Berghs School of Communication. Hon utbildar i fyra av de sju heltidsprogrammen och föreläser på Berghs kvällskurser samt arbetar med Berghs skräddarsydda utbildningar.

Lisa jobbar parallellt med olika regiuppdrag och har i år skrivit manus till och regisserat musikalen ”Vägen till lyckolandet”, en uppsättning inspirerad av Gustaf Frödings dikter med musik av Gustaf Norén, fd Mando Diao.

Sedan 2002 har Lisa arbetat med att utveckla ledare, tjänstemän, studenter och politiker i olika kontexter - allt ifrån TED-talks och stora scenframträdanden till pitcher eller konferensrumspresentationer. Lisa har också haft rollen som eventregissör under större ledarforum. Bland kunder Lisa har arbetat med finns bland annat H&M, Svenska Filminstitutet, Stockholm stift, Kulturdepartementet och SSE Executive Education.

Lisa är nyfiken på den komplexa människan och de möjligheter och förmågor som finns inom oss. Hon tycker att en verkligt bra roman får oss att förstå hur det är att vara någon annan än sig själv och att teaterscenen bjuder oss bra verktyg att testa, experimentera och leka med olika situationer. Hon tror på misslyckanden för att lyckas, jävlar anamma och skratt längs vägen.