Search Inside Yourself – Mindfulness och EQ

Search Inside Yourself är ett unikt tvådagarsprogram med fokus på emotionell intelligens, mindfulness och ledarskap, utvecklat och testat av Google. Stärk din förmåga till fokus, empati och resiliens för att lyfta prestation, kreativitet och hållbarhet för dig och ditt team.

“En mycket bra och givande utbildning som jag verkligen rekommenderar till både nybörjaren inom mindfulness men även om man kommit en bit i sin egen utveckling. Kursen ger ett flertal praktiska tips och innehåller bl.a. övningar inom meditation och självledarskap. Vidare hur man rent praktiskt, och vikten av, att lyssna på sin omgivning vilket nästan gav smärtsamma insikter på egna brister men samtidigt tydliga förbättringsområden. Miljön och hela upplägget är toppklass!”

Johan Frodell

Om programmet

Search Inside Yourself skapades ursprungligen av Google tillsammans med ledande experter inom neurovetenskap, emotionell intelligens och mindfulness som ett internt ledarskapsprogram.

I programmet får du som deltagare kunskap, övningar och verktyg som hjälper dig att leda mer fokuserat och empatiskt med större motståndskraft mot stress, även i perioder av osäkerhet och förändring.

I en liten exklusiv grupp på upp till 12 ledare från olika branscher och organisationer utforskar du programmets byggstenar: mindfulness, självkännedom, självledarskap, motivation, empati och ledarskap.

Genom övningar och dialog skapar du förutsättningar för en ny nivå av hållbar prestation, kreativitet, dynamiskt samarbete och effektiv kommunikation.

Programinnehåll och fakultet

Programmet innehåller bland annat:

 • En överblick av aktuell neurovetenskap som stödjer utveckling av mindfulness och emotionell intelligens
 • Fördjupning inom 5 dimensioner av emotionell intelligens: självkännedom, självledarskap, motivation, empati och ledarskap.
 • Praktiska övningar för att stärka fokus och närvaro, och utveckla djupare självkännedom och empati – grundläggande ledarskapsfärdigheter
 • Specifika användningsområden på arbetsplatsen som ger större fokus, emotionell balans och motivation och som bidrar till ett mer effektivt ledarskap
 • En interaktiv upplevelse under två dagar med 1/3 presentation och 2/3 konkreta övningar
 • En 28 dagar lång ”utmaning” som följer direkt efter 2-dagarsprogrammet med dagliga korta övningar som hjälper dig bygga nya hållbara vanor.

Programmet leds av erfarna lärare utbildade av Search Inside Leadership Institute.

Vem kommer du möta?

Deltagarna i detta program är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv. Du får ett starkt och användbart nätverk efter programmet.

“För mig som redan har kommit i kontakt med och praktiserat mindfulness ett antal år gav kursen en ökad förståelse och en intressant inblick i den senaste forskningen kring ämnet – samt ett antal mycket praktiska nya metoder att tillämpa både i arbetslivet och vardagen. Det här är en kurs som inte bara handlar om att utveckla bättre stresshantering och självinsikt genom mindfulness; den innehåller också många guldkorn kring ledarskap i utmanande situationer och möjligheter att vidga ens perspektiv som ledare. Allt i en väldigt trivsam miljö och med fantastiskt bra mat – denna kurs rekommenderas varmt!” – Ludvig S 

 

“Toppbetyg rakt igenom, kursens innehåll, öppenheten, lokalen, stämningen. Då jag personligen aldrig intresserat mig för mindfulness eller liknande så var detta ett utmärkt insteg. Öppet och inga förpliktelser till vad som är rätt eller passar mig/min vardag. Mycket pedagogiskt och en lagom blandning av “teori och praktik”. Varma rekommendationer!” – Andreas S

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

Att fastställas

Tid och plats

Programmet börjar kl 09.30 dag 1 och avslutas kl 16.30 dag 2.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

Investering

16 900 kr
 • 2-dagars fördjupningsprogram
 • Stöd med övningar och resurser under de följande 28 dagarna efter programmet
Anmälan Jag vill gärna veta mer Kostnad för boende i enkelrum och helpension tillkommer med 3 200 kr. Boende på Lindeborgs Eco Retreat i mån av plats, annars på närliggande hotell. Moms tillkommer.

Anmälan till Search Inside Yourself – Mindfulness och EQ

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Melker hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta honom här.

  Fakturauppgifter

  Övrigt


  Villkor & integritetspolicy

  Jag vill gärna veta mer