Search Inside Yourself

Ett unikt tvådagarsprogram med fokus på emotionell intelligens, mindfulness och ledarskap, utvecklat och testat av Google. Stärk din förmåga till fokus, empati och resiliens för att lyfta prestation, kreativitet och hållbarhet för dig och ditt team.

Kursen var extremt spännande och utvecklande för mig både personligen och som ledare. Jag kan starkt rekommendera detta till alla som vill utveckla sig själva och sin organisation.

Jakob Lindberg, grundare, 41all

Om programmet

Search Inside Yourself skapades ursprungligen av Google tillsammans med ledande experter inom neurovetenskap, emotionell intelligens och mindfulness som ett internt ledarskapsprogram.

I programmet får du som deltagare kunskap, övningar och verktyg som hjälper dig att leda mer fokuserat och empatiskt med större motståndskraft mot stress, även i perioder av osäkerhet och förändring.

I en liten exklusiv grupp på upp till 12 ledare från olika branscher och organisationer utforskar du programmets byggstenar: mindfulness, självkännedom, självledarskap, motivation, empati och ledarskap.

Genom övningar och dialog skapar du förutsättningar för en ny nivå av hållbar prestation, kreativitet, dynamiskt samarbete och effektiv kommunikation.

Programinnehåll och fakultet

Programmet innehåller bland annat:

  • En överblick av aktuell neurovetenskap som stödjer utveckling av mindfulness och emotionell intelligens
  • Fördjupning inom 5 dimensioner av emotionell intelligens: självkännedom, självledarskap, motivation, empati och ledarskap.
  • Praktiska övningar för att stärka fokus och närvaro, och utveckla djupare självkännedom och empati – grundläggande ledarskapsfärdigheter
  • Specifika användningsområden på arbetsplatsen som ger större fokus, emotionell balans och motivation och som bidrar till ett mer effektivt ledarskap
  • En interaktiv upplevelse under två dagar med 1/3 presentation och 2/3 konkreta övningar
  • En 28 dagar lång ”utmaning” som följer direkt efter 2-dagarsprogrammet med dagliga korta övningar som hjälper dig bygga nya hållbara vanor.

Programmet leds av erfarna lärare utbildade av Search Inside Leadership Institute.

A fantastic immersion into the techniques and benefits of mindfulness. An exploration of the elements of emotional intelligence and tips on way to build this into your life.

Sarah Beagley, PwC

Vem kommer du möta?

Deltagarna i detta program är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv. Du får ett starkt och användbart nätverk efter programmet.

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

27-28/8 2020

Tid och plats

Programmet börjar kl 09.30 dag 1 och avslutas kl 17.00 dag 2.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

Investering

15 900 kr
  • 2-dagars fördjupningsprogram
  • Stöd med övningar och resurser under de följande 28 dagarna efter programmet
Anmälan Jag vill gärna veta mer Kostnad för boende i enkelrum och helpension tillkommer med 2 800 kr. Boende på Lindeborgs Eco Retreat i mån av plats, annars på närliggande hotell. Moms tillkommer.

Anmälan till Search Inside Yourself

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Olivia hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta henne här.

Fakturauppgifter


Villkor & integritetspolicy

Jag vill gärna veta mer