Carl Lindeborg

Carl är grundare av Leader Evolve och arbetar med organisationer som vill utvecklas mot adaptiva, meningsskapande och hållbara system och som tror på vinsten av att leda in i framtiden genom att ta ett större helhetsansvar och tänka lite längre, lite större.

Carl är också fellow vid Oxford Leadership och programledare för Managing Professional Services vid Handelshögskolan Executive Education, samt driver Lindeborgs Eco Retreat, ett visionärt hållbart ekosystem och en mötesplats för utveckling av människa och organisation.

Under 20 år har Carl byggt upp en rik erfarenhet av förändring och transformation av ledarskap, strategi och organisation utifrån arbete med 100-tals organisationer, 1000-tals ledare och snart 10 000 timmars leverans av workshops, föreläsningar och längre utvecklingsprogram.

Carl har en bakgrund som Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat internationellt som managementkonsult vid McKinsey & Co. Han är författare till boken ”Ditt briljanta jag” och medförfattare till ”Modig”. Carl har varit gästföreläsare vid Harvard Business School, publicerat ett 25-tal artiklar i Affärsvärlden och suttit i styrelsen i börsbolag.

Som djupt nyfiken på mänsklig utveckling har han sökt fördjupning världen runt, alltifrån studier med Dalai Lama i Daramsala och med shamaner i Anderna, till kurser vid Karolinska Institutet, medverkande i nätverk som Consious Capitalism och utforskande av teknologi och framtid i Silicon Valley.

Carl om mod och ledarskap