Mats Eklund

Mats är grundare av Encourage som identifierar, initierar och utvecklar högpresterande individer i syfte att bidra till individernas och deras organisationers välmående och nytta. Mats är också Program Director och fakultet vid Handelshögskolan Executive Education.

Sedan tidigt 2000-tal har Mats coachat och mentorerat mer än 3000 personer i deras resa mot ett mer autentiskt liv och ledarskap. Med särskilt fokus på konsultyrken har han jobbat med ledare hos flertalet svenska och globala leverantörer inom management consulting, revision, IT och juridik. Mats har även under många år varit mentor åt ett antal svenska börs VD:ar och generaldirektörer.

Mats har en bakgrund som Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och Jägmästare från Sveriges Lantbruksuniversitet. Han är certifierad samtalsterapeut och har läst Psykologi vid Stockholms Universitet. Mats har arbetat internationellt som managementkonsult vid McKinsey & Co, där han också var Head och Professional Development för de svenska kontoren och Head of Training för de skandinaviska kontoren.

I sin strävan att bättre stödja det mänskliga äventyret har Mats utvecklat The Endeavour, ett ledarskapskoncept baserat på integrativ psykologi med särskilt fokus på vertikal vuxenutveckling i syfte att hjälpa klienter leva Encourages devis ”Life is no Rehearsal”.

Läs mer om Mats via länken https://www.encourage.se/