Framtidsorienterad
utveckling för dig som vill 

leda vägen in i framtiden

Fokuserade fördjupningsprogram

Våra fristående program återkommer regelbundet och leds av Leader Evolve fakultet. De har ett tydligt fokus och är en till tre dagar långa.

Välkommen att delta i ett av dem som möter ett behov du har just nu eller kombinera flera och bygga ditt eget ledarskapsprogram. Nedan kan du också läsa om ”Plattform för framtidssäkert ledarskap” som löper under ett halvår och kombinerar alla fördjupningsprogrammen till en helhet.

Längre tranformationsprogram

Våra längre program är transformerande utvecklingsresor för dig som vill accelerera, ta ett quantumsprång i ditt ledarskap och bygga kapacitet för att leda din organisation till en helt ny nivå.

Leader Evolve Acceleration Journey

15 dagar

Utveckla din förmåga att navigera och transformera genom komplexitet. Leader Evolve Acceleration Journey är ett unikt program för seniora ledare. Det ger dig ett brett spektrum av perspektiv, fördjupande frågeställningar och praktiska verktyg som hjälper dig guida verksamheten framåt på ett framtidssäkert sätt.

Läs mer

Unika events

Leader Evolve erbjuder dig världsledande tänkare och inspiratörer. Kolla in det senaste programmet här och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få fler nyheter först.

"Att delta i Leader Evolves program har gett mig möjligheten att förstå mig själv, människor och organisationer på ett helt nytt sätt. Flera ögonöppnande infallsvinklar som hjälper mig att forma framtidens organisation redan idag."

Stefan Svahn, entreprenör och investerare