Natural Renewal Training

John. P. Milton är en legend inom personlig transformation och fördjupning. Med inspiration av naturens komplexa system utvecklar du i denna workshop din kraft för att leda med medvetenhet, intuition och autenticitet.

Om programmet

Under två dagar får vi möjlighet att få ta del av Johns unika erfarenhet och visdom. John har ägnat ett helt liv till att förstå hur naturen kan hjälpa oss lyfta vår energi, hantera stress och press, få djupare insikt och tydliggöra vår inre kompass.

Den första delen av programmet handlar om medvetandeträning. Här lär du dig sätt att stärka närvaro och fokus, hur du kan skärpa dina sinnen och upplevelse av verkligheten omkring dig, samt vägar för att eliminera mentala och emotionella blockeringar.

John kommer leda gruppen genom Qi-gong och Gaia Flow-övningar, följt av fördjupande perspektiv som hjälper dig lyfta din medvetenhet och förstärka kopplingen till ditt eget inre och naturen omkring dig.

En viktig del av workshopen är solotid. Efter medvetandeträningen följer en tid som du spenderar för dig själv i naturen med vissa övningar att genomföra som syftar till att hjälpa dig komma i djup kontakt med både din inre och yttre natur. Här får du möjlighet att vässa din medvetenhet, reflektera på djupet och tydliggöra din inre kompass.

Programmet avslutas med gemensam reflektion och dialog som hjälper deltagarna att integrera lärdomarna tillbaka till vardagens verklighet.

Workshopen leds av John P. Milton, grundare av Way of Nature. John har en helt unik bakgrund där han studerat för några av de största mästarna, varit tongivande i den tidiga miljörörelsen och även varit rådgivare till USAs president.

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

TBA

Tid och plats

Programmet börjar kl 10.00 dag 1 och avslutas kl 15.00 dag 2. Tiderna är preliminära.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

Investering

5 900 kr
  • 2 programdagar
Anmälan Jag vill gärna veta mer I priset ingår lunch och fika. Du är också varmt välkommen att övernatta på Lindeborgs Eco Retreat. Då tillkommer kostnad för boende med 1200 kr per person i enkelrum eller 800 kr per person i dubbelrum, samt 200 kr för frukost och 400 kr för middag. Moms tillkommer för företag och organisationer.

Anmälan till Natural Renewal Training

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Melker hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta honom här.

    Fakturauppgifter

    Övrigt


    Villkor & integritetspolicy

    Jag vill gärna veta mer