Leda Starkare Team

Effektivt samarbete är grunden för prestation idag och förnyelse för framtiden. Leda Starkare Team är ett nytänkande och framtidsorienterat 3-dagarsprogram som bygger din förmåga att skapa, leda och delta i adaptiva, dynamiska och framgångsrika team.

Mycket bra kurs, som både gav konkreta idéer hur jag kan utveckla mina team, och även inspirerade mig att fortsätta leda team i framtiden. Fokus under dagarna var på topp hos samtliga deltagare, vilket var ett resultat av det genomarbetade schemat med blandad teori och praktiska uppgifter. Jag rekommenderar denna kurs till samtliga personer som har en ledande position, allt från team-lead till VD.

Jonas Bergqvist

Om programmet

Starka, dynamiska och lärande team är avgörande i dagens organisationer. Det är lika viktigt för de team som är stabila över tid, som för teamet som möts för att utföra en specifik uppgift under en begränsad tid.

Som ledare gör du stor skillnad när du kan bidra till optimala förutsättningar för att ditt team kontinuerligt ska kunna stärka och förnya sig. En utveckling som är central för att vara relevant och kunna prestera på topp i en allt mer snabbrörlig och komplex värld.

Leda Starkare team ger dig den nödvändiga förståelsen för utveckling av teamdynamik och en rad kraftfulla verktyg och processer som hjälper dig leda ditt team mot allt högre nivåer av förtroende, adaptabilitet, arbetsglädje och resultat.

I en liten exklusiv grupp på upp till 12 ledare från olika branscher och organisationer följer du en beprövad och uppskattad process som leds av Leader Evolves seniora fakultet med erfarenhet från arbete med ett stort antal ledare och organisationer, både i Sverige och internationellt.

Programmet varvar presentation av verktyg, perspektiv och konkreta exempel med praktiska övningar, dialog och egen reflektion. Som deltagare arbetar du med din verklighet som ”case” och drar nytta av den breda erfarenhet som finns i gruppen.

Programinnehåll och fakultet

Leda starkare team består av tre intensiva och interaktiva dagar, där du får möjlighet att direkt relatera till de utmaningar och möjligheter du står inför i ditt eget teamledarskap. Som deltagare i programmet får du djupare insikt i hur du kan:

 • Bygga en starkare grund av öppenhet och tillit i ditt team
 • Etablera en gemensam teamplattform med teamets underliggande syfte och gemensamma principer för samarbete
 • Läsa teamets olika mognadsfaser och anpassa och stretcha ditt ledarskap
 • Förstå olikheter mellan individer och dra nytta av diversitet, bl a genom kunskap om de olika vuxenutvecklingsfaserna
 • Hantera konflikt, meningsskiljaktigheter och ”team toxins” med hjälp av nya verktyg
 • Skapa förutsättningar för högre engagemang genom drivkrafterna för inneboende motivation – syfte, autonomi och känslan av att bli bättre
 • Coacha teamet till större nyfikenhet och vilja till att lära och förändra
 • Bidra till en kultur av proaktivitet, arbetsglädje och ömsesidigt ansvarstagande

 

Vem kommer du möta?

Deltagarna i detta program är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv. Du får ett starkt och användbart nätverk efter programmet.

“En väldigt bra utbildning med bra kursledare som på ett väl avvägt sätt blandar teori och praktiska övningar. Utbildningen har gett mig gott om insikter, energi och praktiska tips för att ta ett vidare steg i utvecklingen av mitt team (en ledningsgrupp). Dessutom hålls utbildningen i en oerhört härlig miljö som främjar välbefinnande och lärande med fantastisk mat och goda möjligheter att lämna sin hektiska vardag och fylla på med lite energi.” – Johan Mann

 

“Jag tycker att kursen höll hög nivå och var otroligt givande. Det krävs en hel del engagemang av deltagarna vilket är positivt – det är ingen kurs man “sitter av” utan den som betalar för kursen kan känna sig säker på att den som deltar kommer att få ut mycket av innehållet och utvecklas. Mat och logi var i alla avseenden på en extremt hög nivå och omgivningen var otrolig att befinna sig i.” – Ingrid

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

Kontakta oss vid intresse.

Tid och plats

Programmet börjar kl 10.00 dag 1 och avslutas kl 15.30 dag 3.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

 

Investering

25 900 kr
 • Alla sessioner
 • Kursmaterial
Anmälan Jag vill gärna veta mer Kostnad för boende i enkelrum och helpension tillkommer med 5900 kr. Boende på Lindeborgs Eco Retreat i mån av plats, annars på närliggande hotell. Moms tillkommer.

Anmälan till Leda Starkare Team

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Melker hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta honom här.

  Fakturauppgifter

  Övrigt


  Villkor & integritetspolicy

  Jag vill gärna veta mer