Leda Mig Själv

Framtidssäkra ditt ledarskap inifrån och ut. Leda Mig Själv*, skapat av Oxford Leadership, är ett intensivt 3-dagarsprogram som utvecklat tusentals ledare världen över. Programmet ger dig perspektiv och praktiska verktyg som ger trygghet och fokus framåt i föränderlig värld.

“Att gå denna utbildning var bland det bästa jag gjort. Efter att ha ägnat väldigt stor del av mitt yrkesliv till att leda andra och försöka blir bra på det insåg jag att jag ägnat alldeles för lite tid och kraft på att leda mig själv. Innan jag gick Leda Mig Själv så visste jag inte riktigt hur jag skulle börja. Det fick ganska stora effekter både professionellt och privat. Jag tror ingen ångrar att man går den här utbildningen. Jag är jättenöjd och rekommenderar den varmt!” 

Johan Sköld

Om programmet

Ledarskap har aldrig varit viktigare och det börjar med dig själv. I Leda Mig Själv utvecklar du en tydlig inre kompass, kapacitet att navigera genom osäkerhet och förändring, och förmågan att respondera med intention snarare än att reagera på utmanande yttre omständigheter. Du tar nästa steg som en ledare som människor vill följa in i framtiden.

I en liten exklusiv grupp på upp till 12 ledare från olika branscher och organisationer följer du en beprövad process som varvar presentation av verktyg, perspektiv och övningar med dialog och reflektion. Lärmiljön på Lindeborgs Eco Retreat är designad för att stimulera till fördjupning, kreativitet och energi.

Du får med dig en struktur för självledarskap som skapar ringar på vattnet och lär dig ett antal perspektiv och verktyg som du kan applicera från dag ett efter kursen. Du definierar din kompass framåt och skapar en tydlig 90-dagars handlingsplan för nästa ledarskapsparadigm av växande, förändring och resultat.

*Programmets engelska originaltitel är Self Managing Leadership.

Programinnehåll och fakultet

Leda Mig Själv utgår från en process i tio steg. Genom processen får du som deltagare möjlighet att:

 • Utveckla din emotionella, sociala och intuitiva intelligens
 • Lära dig att leda utifrån inflytande snarare än auktoritet
 • Stärka din förmåga att fatta rätt beslut med hjälp av självdistans och systemtänkande
 • Tydliggöra ditt syfte, dina värderingar och din vision
 • Utveckla färdigheter för att transformera begränsande beteendemönster, bemästra komplexitet och förstå och inspirera andra
 • Skapa vanor för personlig och professionell effektivitet
 • Fokusera för nästa kapitel av ditt ledarskap och ditt liv och skapa en 90-dagars handlingsplan och utkristallisera de få sakerna som ger den största effekten

Programmet leds av erfarna facilitatorer från Oxford Leadership.

Vem kommer du möta?

Deltagarna i detta program är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv. Du får ett starkt och användbart nätverk efter programmet.

“Berikande utbildning som ger perspektiv och tid för reflektion att sätta fokus på vad som är viktigt i livet, såväl i profession som privat. Förträfflig utbildningsmiljö med fina lokaler och vacker omgivning som ger inspiration och bidrar till kreativt tänkande. Jordnära, inkännande och entusiasmerande föreläsare. Gastronomisk upplevelse.” – Pierre Magnusson

 

Jag är så glad och tacksam att jag fick möjlighet att delta på Leda Mig Själv. Det gav mig tillfälle för reflektion kring vad som är viktigt för mig i livet och hur jag vill leda mig själv för att nå mina mål och ambitioner både privat men också i arbetslivet. Att dessutom lämna vardagen några dagar för att spendera tid på Carls ekogård gav mig mycket energi och inspiration. Stämningen på detta ställe är svårt att beskrivas med ord utan måste upplevas!” – Susanna Hallner

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

27-29/3 2023 (svenska)

21-23/8 2023 (svenska)

Tid och plats

Programmet börjar kl 10.00 dag 1 och avslutas kl 15.30 dag 3.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här.

Investering

25 900 kr
 • alla sessioner
 • kursmaterial
Anmälan Jag vill gärna veta mer Kostnad för boende i enkelrum och helpension tillkommer med 5 900 kr. Boende på Lindeborgs Eco Retreat i mån av plats, annars på närliggande hotell. Moms tillkommer.

Anmälan till Leda Mig Själv

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Melker hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta honom här.

  Fakturauppgifter

  Övrigt


  Villkor & integritetspolicy

  Jag vill gärna veta mer