Building Strategist Capabilities

14 September, 2020

Ökad komplexitet och högre förändringstakt gör det viktigare än någonsin för ledare att växa och utvecklas ”vertikalt”. I denna heldagsworkshop tillsammans med David Rooke lär du dig tänka och agera från ett högre syfte, mer adaptivt och strategiskt perspektiv.

Om programmet

Vertikal utveckling hjälper dig som ledare att skapa mening på ett nytt sätt i tillvaron. Det betyder till exempel att förstå dig själv och andra på ett djupare plan, kunna navigera genom komplexitet och osäkerhet och tänka mer systemiskt och långsiktigt.

I denna heldagsworkshop utforskar vi ”strategens” handlingslogik, den logik som bäst hjälper ledaren möta och interagera med komplexitet, föränderlighet och tvetydighet.

Du kommer få ta del av konkreta och transformativa perspektiv och tillvägagångssätt som hjälper dig expandera din kapacitet att skapa mening och som ger dig en större verktygslåda för att möta och leda andra i komplexa och utmanande förhållanden.

Programinnehåll och fakultet

Workshopen leds av David Rooke, som är internationellt ledande inom vertikal utveckling i organisationer och som varit med och skapat ”Leadership Development Framework”, ett profilverktyg för bedömning av individers vertikala handlingslogik.

Obligatorisk förberedande läsning är Seven Transformations of Leadership, en artikel från Harvard Business Review som David Rooke medförfattat.

Fakultet

Vem kommer du möta?

Deltagarna i detta program är alla ledare som vill växa och ta nästa steg i sitt ledarskap. Tillsammans representerar ni en rad olika organisationer och roller vilket ger stor diversitet och ett rikt utbyte av erfarenheter och perspektiv.

Pris, anmälan och mer information

Kommande program

14/9 2020

Tid och plats

Programmet börjar kl 09.30 och avslutas kl 16.30.

Plats är Lindeborgs Eco Retreat utanför Nyköping, 1 h 20 min från Stockholm med bil eller tåg och taxi, och 30 min från Katrineholm där tåg ansluter till t ex Göteborg.

Lindeborgs Eco Retreat är vackert belägen vid vägens ände i direkt anslutning till skog, äng och sjö, och en miljö perfekt för lärande och reflektion. Här möter du ett rikt ekosystem, klimatpositiva lösningar och vegetarisk gourmetmat som odlas utanför dörren.

Läs mer om Lindeborgs här. 

Investering

5 900 kr
  • Lunch
  • Fika
Anmälan Jag vill gärna veta mer Moms tillkommer.

Anmälan till Building Strategist Capabilities

Ja, jag/vi anmäler oss till det här programmet!

Olivia hjälper dig gärna om du har frågor kring
programmet eller din anmälan, kontakta henne här.

Fakturauppgifter


Villkor & integritetspolicy

Jag vill gärna veta mer