Att leda genom osäkerhet och turbulens

Leader Evolve bjuder in dig till ett kostnadsfritt webinarie med fokus på ledarskapet i tid av osäkerhet, turbulens och affärsmässig disruption.

När osäkerheten och förvirringen ökar och gamla vägar inte längre fungerar är ledarskapet som allra viktigast, både för att navigera situationen på kort sikt men också för att dra nytta av möjligheterna att skapa något genuint nytt på lång sikt. Det är nära gränsen till kaos som vi har möjlighet att skapa en kraftfull innovativ rörelse i organisationen.

Vi hoppas kunna stötta dig och din verksamhet på den resan genom att dela perspektiv och verktyg inom områden som autentiskt ledarskap, adaptabilitet och förändringspsykologi. Vi har valt ut det som vi tror kan vara allra mest hjälpsamt i den situation vi befinner oss i.

Facilitator kommer vara Carl Lindeborg, ingen anmälan behövs och du får gärna tipsa andra.

Varmt välkommen!

Carl, Olivia och teamet på Leader Evolve

Föreläsare och facilitator – Carl Lindeborg

Carl är grundare av Leader Evolve och har arbetat med förändring och utveckling i organisationer under 20 år, både i Sverige och internationellt. Han är författare till böckerna Ditt briljanta jag samt Modig, fellow vid Oxford Leadership och har gästföreläst vid Harvard Business School. Carl har en bakgrund från McKinsey & Company.

Som djupt nyfiken på mänsklig utveckling har han sökt fördjupning världen runt – allt från studier med Dalai Lama i Dharmasala till medverkande i nätverk som Conscious Capitalism och utforskande av teknologi och framtid i Silicon Valley.

Mer information

Varmt välkommen till en spännande konversation. Vi ser fram emot att få träffa dig! 

Kommande tillfällen
Vi kör 13:00-14:00 den 21/4 2020 och och ta gärna med ytterligare en framtidsintresserad ledare om du vill.
Vi ses i Google Hangouts: meet.google.com/wgw-iubg-vzy

Pris
Semenariet är kostnadsfritt.

Ekosystemet Leader Evolve

Leader Evolve hjälper ledare och organisationer att anpassa, transformera och evolvera verksamheten för att långsiktigt maximera totalt värde i ekosystemet – värde för kunder, medarbetare, partners, samhälle, miljö och ägare.

Vi erbjuder program, rådgivning och utvecklingsinitiativ som bygger kapacitet för kontinuerlig transformation, som möter det nya paradigmet och utmanar det gamla, och som hjälper ledare och organisationer att utveckla kritiska framtidsförmågor som medvetenhet, autenticitet, adaptabilitet, systemförståelse, resiliens, kreativitet och mod.

Läs mer om Leader Evolve